Články

Život: Veľká frajerina

Pasted Graphic 13
VEĽKÁ FRAJERINA. To je nadpis takmer štvorstránkového článku o Pedal Planet v novom, 34. čísle časopisu Život. Za pekné čítanie a množstvo fotiek, ktoré predstavujú našu expozíciu v Novej Polianke, ďakujeme jeho autorovi - známemu prešovskému novinárovi pánovi Petrovi Ličákovi.

Rádio Slovensko: Pedal Planet v relácii "Pozor zákruta!"

Pasted Graphic 12
Expozícia Pedal Planet sa objavila aj v najlepšej motoristickej relácii "Pozor zákruta!" na Rádiu Slovensko. Špeciálne ďakujeme pánovi Miroslavovi Talavaškovi. Pre tých, ktorí zmeškali live vysielanie a chcú si reláciu vypočuť, odporúčame archív (44. minúta relácie):
> Prejsť do archívu Rádia Slovensko <

Podtatranské noviny: S Pedal Planet sa vrátite do detstva

Pasted Graphic 11

Galéria Tatry v Novej Polianke vás zavedie na planétu šliapacích autíčok pre deti. Súkromná zbierka s názvom Pedal Planet pozostáva z viac ako tristo exponátov, pričom v galérii ich nájdete okolo 110.
> Prejsť na článok <

Spišská Belá: V hlavnej úlohe šliapacie autíčka

Pasted Graphic 7
Ak hľadáte spôsob, ako zmysluplne využiť letné prázdninovo-dovolenkové dni, máme pre vás zaujímavý tip, za ktorým nemusíte cestovať ďaleko.
> Prejsť na článok <

Nový čas: Na týchto autíčkach sa preháňali deti za komáča: Ceny sa šplhajú až na 2500 eur!

Pasted Graphic 4
Šlapacie autíčka v bulvári? Áno, aj toto je dnes na Slovensku možné. Ďakujeme Novému času za článok a fotografie.
> Prejsť na článok <

Pluska.sk: Vo Vysokých Tatrách majú európsky unikát: ukážte ho aj deťom!

Pasted Graphic 3
Nepraje vám počasie počas výletu vo Vysokých Tatrách? V takom prípade máme pre vás a vaše deti náhradný program. Nedávno totiž v Novej Polianke otvorili múzeum so šliapacími autíčkami, ktoré patrí medzi najväčšie svojho druhu.
> Prejsť na článok <

Vo Vysokých Tatrách otvorili európsky unikát!

Pasted Graphic 1

Kto nebol so svojimi deťmi na autosalóne v Bratislave, ešte môže svoje zaváhanie aspoň čiastočne napraviť. V rámci projektu Pedal Planet, ktorý pozostáva z historickej zbierky šliapacích autíčok, totiž otvorili vo Vysokých Tatrách múzeum týchto zhmotnených detských snov.
> Prejsť na článok <

Pedal Planet na portáli TravelGuide.sk

travelguide-logo-400px
Pedal Planet v Novej Polianke patrí k jednej z najväčších súkromných zbierok šliapacích autíčok v Európe. Viac ako 110 exponátov z celkového počtu 300 ks je v Galérii Tatry rozdelených do šiestich hlavných skupín. Galériu nájdete voVysokých Tatrách v osade Nová Polianka, medzi turistickými strediskamiStarý Smokovec a Štrbské Pleso.
> Prejsť na článok <

Na Slovensku otevře muzeum šlapacích autíček. K vidění bude obří sbírka.

Pasted Graphic

První auto mnohých motoristů, alespoň těch nad třicet, mělo šlapací pohon. Na Slovensku otevře prvního června unikátní muzeum věnované šlapacím vozům. Kromě slavného plechového moskviče hned několika generací zde budou k vidění opravdové unikáty. Podívejte se na část sbírky Pedalplanet, jedné největších v Evropě.
> Prejsť na článok <